Klient

IMET Alloys Inc. Monroe, NC

IMET Alloys ledte efter en erstatning af deres vedligeholdelsesintensive fordamper. For at vurdere, hvilken teknologi og leverandør de skullel vælge – hyrede IMET en konsulent med ekspertise på dette område, som inviterede ledende fordamperleverandører til at lave præsentationer. Af de fire leverandører satte Envotherm standarden og vandt ordren. Envotherm var den eneste leverandør, der kunne garantere alle deres vigtigste præstationsparametre: Energiforbrug, Rengøringsfrekvens, Koncentrationsrate, Kapacitet, Destillatkvalitet, Oppetid, Teknisk support og afhjælpning af serviceproblemer.

Branche

IMET Alloys er et Strategic Materials Management Company og er førende inden for genanvendelse af superlegeringer og titanium i luftfartsindustrien.

Udfordring

IMET Alloys ledte efter en erstatning af deres vedligeholdelsesintensive fordamper. For at vurdere, hvilken teknologi og leverandør de skullel vælge - hyrede IMET en konsulent med ekspertise på dette område, som inviterede ledende fordamperleverandører til at lave præsentationer.

Løsning

ET1250
24-timers online service og support, gjorde det nemt for IMET Alloys at vælge. IMET Alloys valgte et ET 1250 anlæg, med yderligere modifikationer og udstyr.

IMET Alloys pressemeddelelse

Created with Sketch.
Fordamperen blev installeret i August 2018. Vi er yderst imponeret af anlægget, teknologien; ydeevnen af udstyret og den tekniske support. Kvaliteten af destillatet er som lovet, og udstyret er ekstremt pålidelig. Vi anbefaler gerne denne løsning til andre industrier.
Mike Oruska, COO IMET Alloys, USA
dropdown Created with Sketch. Læs mere om IMET Alloys