Klient

Meggitt A/S

Meggitt A/S er en del af MEGGITT PLC.’s Sensing Systems division. Meggitt A/S blev oprindeligt startet i 1952 som Ferroperm Piezoceramics A/S men blev overtaget af Meggitt i 2008. Meggitt A/S er eksperter i fremstilling af piezokeramiske komponenter brugt i sensorer. Meggitt A/S investerede i en inddamper til behandling af deres procesvand i 2013. Procesvandet indeholder tungmetaller og andre kemikalier som betyder procesvandet ikke kan udledes direkte. Efter behandling i Envotherms inddamper ligger værdierne af det rensede procesvand langt under udledningskravene.

Branche

Fremstilling af piezoelektrisk keramik.

Udfordring

Ved fremstilling af piezoelektrisk keramik fremkommer der en del spildevand der indeholder tungmetaller og forskellige kemikalier. Dette indebar at Meggitt A/S ikke kunne udlede spildevandet og deraf havde store udgifter til bortskaffelse.

Løsning

ET100
Envotherm leverede en ET100, der kan behandle op til 600 m³ om året. Med denne løsning nedbragte Meggitt A/S deres omkostninger betragteligt. Styringen i Envotherms inddamper er udført med sensorer og følere som sikrer at såfremt anlægget skal renses, eller en sliddel i anlægget er klar til udskiftning, kommer der en alarm i god tid før rensning eller en reservedel skal skiftes.

Styringen i anlægget er programmeret således at Meggitt´s medarbejdere kan følge processen i anlægget og alle parametre, enten via Touch-panelet, via mobiltelefonen eller via computeren.
Hos Envotherm kan ingeniøren koble sig på anlægget og se processen on-line. Alarmer orienterer kunde og Envotherm om hvor problemet præcist er opstået – og det sikrer hurtig problemløsning.

Created with Sketch.
Vi har flere maskiner der er on-line, men den bedste service får vi hos Envotherm. Det er altid den samme kvalificerede ingeniør i den anden ende – han kender vores anlæg og problemløsning sker på få minutter. Det er vigtigt for os at anlægget kan behandle vores procesvand 24/7 og det sikrer den digitaliserede service og support.

Vi anbefaler gerne Envotherm til andre med industrispildevand.
Morten Degn, Maintenance Technician
dropdown Created with Sketch. Læs mere om digitalisering her