Få et prisoverslag
Ved køb af en Envotherm løsning

Tak fordi du overvejer Envotherm. For at kunne lave et præcist estimat, er vi nødt til at vide mere omkring din virksomheds nuværende spildevands situation.

Hvad sker der nu?

En af vores rådgivere vil kontakte dig, med henblik på at få flere informationer. Så vi kan skræddersy den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Fordele ved at købe en
Envotherm løsning

Bortskaffelse af procesvand eller industri-spildevand er både omkostningsfuldt og belastende for miljøet. Med Envotherms ZLD teknologi, kan du spare penge fra dag 1, samtidig med at du skåner miljøet, kosteffektivt, nemt og bæredygtigt.

Kosteffektivt

Med en lejeløsning fra Envotherm vil du typisk opleve besparelser på mellem 30-50% fra første dag anlægget er i drift. Ved køb af et anlæg er tilbagebetalingstiden typisk mellem 18-36 måneder.

Med Envotherm vil du opleve besparelser på energi, vand, downtime og bortskaffelse af affald. – Vi har introduceret vores lejeløsning for at gøre fordelene ved et automatiseret og energieffektivt ZLD spildevandsanlæg tilgængeligt for alle virksomheder med proces- og spildevand, uanset størrelse.

Nemt

Envotherm leverer turn-key løsninger til behandling af spildevand. Det betyder at systemet er klar til at blive implementeret i din produktion uden store ændringer i dine faciliteter.

Envotherms spildevands-behandlings-systemer er fuldt automatiserede og komplette med et servitization-modul, der garanterer optimal oppetid samtidig med at du kan få online-support 24/7 og 70% af al service kan ordnes fra vores kontor. Derudover overvåges anlæggene digitalt, så vi ikke bare løser problemer, men også kan forebygge dem.

Bæredygtigt

Ved at benytte inddampning til behandling af spildevand, separerer du affaldsstoffer fra vand, så du får to fraktioner: koncentrat af dine affaldsstoffer og et destillat (rent vand).

Hvad enten du har olie, kemikalier eller tungmetaller i dit proces – eller spildevand, kan Envotherms løsninger til behandling af industrielt spildevand og procesvand hjælpe dig med at adskille affaldsstoffer og recirkulere dit vand, så det kan bruges igen og igen.

Envotherm har markedets laveste energiforbrug – helt ned til 15 kWh/m3. Dette kan lade sig gøre fordi Envotherm genanvender varmen fra det udgående destillat til at opvarme det indgående procesvand.

Typisk reducerer vores kunder deres affalds-volumen med 95-99%, samtidig med at en tilsvarende mængde af vand kontinuerligt bliver genanvendt i deres produktion. Vores anlæg er alsidige, så hvis dit behov skulle ændres, kan der ved returnering af anlæggene genanvendes 80% af materialerne i nye anlæg. Derudover er anlæggene skalerbare, hvilket betyder at du som kunde kan opgradere til en højere kapacitet efter behov.

Har du spørgsmål til køb/leje af vores produkter eller er du interesseret i en gratis test af dit spildevand, så kontakt os gerne til en uforpligtende samtale.