Tysk udlejningsmarked etableret

Pressemeddelelse

Envotherm A/S slår igennem med udlejning af E•MVR inddampningsanlæg i Tyskland.
Redigeret af Jeppe Jönsson

Efter at have fastlagt en god strategi, og et solidt benarbejde, er det lykkedes Envotherm A/S i Haderslev at få hul igennem til det tyske udlejningsmarked med levering af det første E•MVR inddampningsanlæg under vores udlejningskoncept.

For en dansk SMV virksomhed med fokus på salg, har det været en udfordring at få alle detaljer på plads for at tilbyde udlejning til det tyske marked.

Vi har netop installeret vores første udlejningsanlæg, et Envotherm ET200, hos Lehnkering GmbH i Wolfenbüttel ved Braunschweig. Anlægget renser spildevand fra produktion af Fin-, Special-, og Agro-Kemi – udtaler Richard Dines Schmidt


CTO / Partner – Richard Dines Schmidt

Da konceptet med udlejning af E•MVR inddampningsanlæg til rensning af industrielt spildevand er forholdsvis nyt, er det med stor tilfredsstillelse at vi netop har installeret vores første udlejningsanlæg i Tyskland.

Som reference, er dette et vigtigt skridt for vores planlagte vækst på det tyske marked, både med hensyn til Leje/Lease og Salg – slutter partner og CTO Richard Dines Schmidt

Læs mere her: Schirm GmbH