TILBAGE TIL NYHEDER

I samarbejde med Det Danske Handelskontor I Stockholm

Webinar: The Future of Nordic Utilities – Industrial Water

Brugen af digitale løsninger og innovative teknologier og materialer har potentiale til at revolutionere brancher og processer i vandsektoren som det har gjort det i utallige andre industrier over de seneste år.

Det Danske Handelskontor i Stockholm og Climate Adaptation Living Lab Copenhagen byder velkommen til det fjerde webinar i serien ” The future of Nordic utilities” til at diskutere udfordringer relateret til industrielt spildevand og hvordan de kan løses ved hjælp af innovation.

At arbejde bæredygtigt i industrien inkluderer alle dele af værdikæden. Energiforbrug i produktionen er en kendt faktor, men at håndtere og behandle industrielt spildevand og dens forureninger er områder hvor der er et stort bæredygtigt potentiale, og hvor energiforbruget kan optimeres ved at benytte nye og avancerede teknologiske løsninger. Kravene til behandling af spildevand forventes at stige i fremtiden. Hvad kan du gøre for at forberede dig?

Vær med i vores session om bæredygtig behandling af industrielt spildevand – Det inkluderer en præsentation og interview med Meggitt A/S og hvad vores ZLD teknologi har gjort af forskel i deres produktion af piezokeramik.

Program

  • Kalundborg Industrial Symbiosis case
  • Presentation of Zero Liquid Discharge system by Envotherm
  • Experiences with integrating ZLD-system presented by Meggit A/S
  • Stockholm Vatten och Avfall – Upstream work with Svenskt Vatten
  • Discussion and Q&A – Where do we go from here?

Moderator: Ole Larsen, Climate Adaptation Living Lab Copenhagen (CALL)

Meld dig til her