Industrier

Envotherm har rykket grænserne for hvad der er muligt indenfor inddampning spildevand siden 2006. Vores løsninger bruges i mange forskellige industrier og vi byder altid nye udfordringer velkommen. Find din industri nedenfor eller kontakt os hvis du har en udfordring til os der ikke passer ind i kasserne.
Afspil video

Se hvordan E-MVR optimerer behandling af spildevand i din industri
Vælg din industri

Overalt i verden bruger virksomheder avanceret teknologi til at tilpasse sig, vækste og optimere deres processer. I mange industrier er vand-intensive processer med til at generere store mængder industri-spildevand der ikke kan udledes, men kræver fysisk, kemisk eller biologisk behandling. Teknologiske fremskridt i løsninger til inddampning af industrielt spildevand har gjort spildevandsbehandling til en konkurrencefaktor for virksomheder, da teknologier som E-MVR automatiserer processerne, eliminerer udledning og minimerer omkostninger.

Med den nemme opsætning, fleksible løsninger og garantier på renheden af dit destillat, markedets laveste energiforbrug og din årlige kapacitet, kan du høste fordelene ved den mest effektive teknologi til behandling af industrielt spildevand i dag.

Hvad er
E-MVR teknologi

E-MVR er Envotherms patenterede teknologi til effektiv, bæredygtig og kosteffektiv inddampning af spildevand. Med E-MVR har du en avanceret og pålidelig teknologi der sikrer din effektivitet i mange år fremad.

E-MVR teknologi separerer dit spildevand i to fraktioner; et koncentrat (1-5%); og et destillat (95-99%). Som den eneste udbyder på markedet, giver vi dig en garanti på renheden af dit destillat – Det betyder at du er garanteret at du kan genbruge dit rensede procesvand igen og igen i din produktion.
E-MVR teknologi reducerer typisk mængden af spildevand der skal bortskaffes med 95-99% afhængigt af hvor meget tørstof du har i dit spildevand.
Se alle størrelser af anlæg

E-MVR giver dig de
Konkurrencefordele du har brug for

Reglerne for bortskaffelse af industrielt spildevand bliver strengere og priserne bliver højere. E-MVR teknologi kombinerer bæredygtighed og omkostningsreduktioner, og illustrerer at den grønne omstilling godt kan gå hånd i hånd med lave driftsomkostninger.
Virksomheder der køber en løsning fra Envotherm har typisk en ROI på 18-36 måneder. Kunder der lejer en løsning fra Envotherm, sparer 30-50% af deres omkostninger, allerede fra installationsdagen.
Se vores referencer