Tilbage til Cases

Hvide Sande Shipyard A/S

Omkostningseffektiv behandling af spildevand med tungmetaller.

HVIDE SANDE Skibsværft, Stål og Service har været i skibsbygger industrien i mange år. Firmaet blev etableret i 1950.
Sammen med fiskeribåde, har vi også ældre sejlskibe og skonnerter og en stor del af vindindustriens både, som bliver serviceret og vi laver ligeledes nybyg af husbåde samt servicering herpå.

Hvide Sande Shipyard A/S

Branche

Industrien har ændret sig fra fokusering på fiskeribåde til en bredere vifte af aktiviteter i Nordsøen. Vi har taklet udfordringerne og ændringerne lige på, og ved at være innovative og fleksible er vi lykkedes at klare det, i en hård branche.

Udfordring

Proces- og spildevand fra rensning af fiskeribåde før maling. Vandet indeholder tungmetaller og vi ledte derfor efter en løsning som kunne rengøre og genanvende vandet istedet for kontinuerlig deponering. Vi fandt Envotherm og de testede en prøve af procesvandet i deres laboratorium. Vi købte et ET150 anlæg med en kapacitet på 150 l/T. Vi er rigtig glade for løsningen og det samme er de lokale miljømyndigheder.

Løsning

Vi fik et anlæg som løser vores problemer, og vi er yderst tilfredse med blandt andet Hotline supporten. Da vi startede med at benytte anlægget og i indkørselsfasen var vi især glade for at tale med den samme ingeniør hver gang og at problemet bliver løst online eller over telefonen.